StronG

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » StronG » RPG.STRONG.RO » [Model] Cerere helper

[Model] Cerere helper

Posts 1 to 4 of 4

1

Nume pe server:
Nume real:
Varsta:
De ce crezi ca esti pregatit pentru functia de helper?
Daca esti intr-un conflict cum incerci sa iesi din acesta? Motiveaza-ti raspunsul.
Descrie-te in minim 50 de cuvinte:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Cum dau rob? ( raspuns complet):
Cum ma pot imbata?
Cum obtin functia de helper?
Care este cel mai profitabil job?
Cum pot munci la job-ul farmer?
De ce am nevoie pentru a intra la paintball?

0

2

Nume pe server:KING.
Nume real:Stefan
Varsta:13
De ce crezi ca esti pregatit pentru functia de helper?Pentru ca sunt destul de pregatit pentru aceasta functie.
Daca esti intr-un conflict cum incerci sa iesi din acesta? Motiveaza-ti raspunsul.As incerca sa incerc sa ma calmez iar totul se va rezolva.
Descrie-te in minim 50 de cuvinte:Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal, sa ma plimb sau sa ma joc la PC.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Cum dau rob? ( raspuns complet):Pentru a da rob du-te intru bussines iar odata ajuns acolo foloseste comanda [/rob], dar iti trebuie minim 10 puncte de rob.
Cum ma pot imbata?:Pentru a te imbata du-te intr-un bar, iar odata ajuns acolo foloseste comanda /buydrink.
Cum obtin functia de helper?Pentru a obtine functia de helper mai intai trebuie sa faci o aplicatie pe forumul nostru.
Care este cel mai profitabil job?Cel mai profitabil job dupa parerea mea este job-ul "Fisherman".
Cum pot munci la job-ul farmer?Pentru a munci la job-ul Farmer, foloseste comanda [/jobs] alege job-ul Farmer, du-te la checkpoint-ul de pe minimap, iar odata ajuns acolo foloseste comanda [/getjob].
De ce am nevoie pentru a intra la paintball?Pentru a intra la paintball ai nevoie de minim 5 ore jucate pe acest server.

0

3

Nume:Ma numesc Sorin.
Varsta:Am 14 ani.
De ce crezi ca esti pregatit pentru functia de helper?Eu cred ca merit helper deoarece la varsta mea cred ca sunt deja matur si pot lua o decizie important . Stiu sa ma distrez intr-un joc virtual, stiu sa ma distrez in viata de zi cu zi, dar stiu sa fiu si serios in ambele cazuri.
Daca esti intr-un conflict cum incerci sa iesi din acesta? Motiveaza-ti raspunsul.Nu, nu sunt intr-un confilict si daca as fi as tacea eu din gura si l-as lasa sa vorbeasca sa termine odata cu cearta si sa vada ca eu nu ii dau atentie.
Descrie-te in minim 50 de cuvinte:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal, sa ma plimb sau sa ma joc la PC.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Cum dau rob? ( raspuns complet):Pentru a face asta dute la un bussines si odata ajuns acolo scrie /rob in bussines dupa urmareste checkpointu.
Cum ma pot imbata?Te poti deplasa la un bussines de tip bar si ajuns acolo foloseste comanda /buydrink.
Cum obtin functia de helper?Pentru a face asta foloseste comanda /forumandpanel si poti aplica pe forum pentru functia de helper si asteapta un raspuns.
Care este cel mai profitabil job?Toate joburile sunt profitabile eu iti recomand jobul farmer.
Cum pot munci la job-ul farmer?Scrie /jobs dai pe farmer urmaresti checkpointu si odata ajuns acolo dai /getjob si suiete intr-un tractor si incepe munca.
De ce am nevoie pentru a intra la paintball?Am nevoie de minim 5 ore jucate si licenta de gun.

0

4

Majko612SvK wrote:

Nume pe server:Majko612SvK
Nume real:Madalin
Varsta:12
De ce crezi ca esti pregatit pentru functia de helper?Pentru ca am mai fost helper si sunt pregatit!
Daca esti intr-un conflict cum incerci sa iesi din acesta? Motiveaza-ti raspunsul.Tac din gura si nu ii dau atentie pana termina de vorbit
Descrie-te in minim 50 de cuvinte:Ma numesc Madalin,am 12 ani si imi place sampul!Eu sunt respectuos mai ales cu STAFF-ul unui server!Daca iau remove din ceva eu nu ma supar chiar asa de tare ci doar ma enervez!
Cum dau rob? ( raspuns complet):Ca sa dai rob trebuie sa ai 20/20 Rob points si dupa te duci la un busines si scrii comanda /rob!
Cum ma pot imbata?Te duci la un aparat de bautura si bei pana nu mai poti!
Cum obtin functia de helper?Pentru a obtine functia de helper trebuie sa faci o aplicatie pe forum si apoi sa dai test cu un admin!
Care este cel mai profitabil job?Dupa mine cel mai profitabil jos este Farmer!
Cum pot munci la job-ul farmer?Trebuie sa te urci intr-un tractor si sa mergi 120 de secunde la ferma cu minim 25km/hour
De ce am nevoie pentru a intra la paintball?Am nevoie de 5 ore jucate si licenta de Gun si sa fie playeri in arena!

RESPINS

0

You are here » StronG » RPG.STRONG.RO » [Model] Cerere helper